paarden wedden

Wedden op paarden

Bij het wedden op paarden zijn er een paar regels die u moet volgen. Er wordt over het algemeen niet verwacht dat lange schoten zullen winnen. Het is ook onwaarschijnlijk dat ze in de top drie eindigen. Lange schoten staan ook bekend als verliezers. Favoriete paarden winnen meestal. Vandaar dat als je denkt dat een paard een lange opname is, je er niet op moet wedden.

Plaats en toon weddenschappen

Als je ooit naar een paardenrace bent geweest, heb je waarschijnlijk gehoord over plaats en weddenschappen op paarden. Hoewel ze allebei inzetten op een paard om de race te winnen, hebben Place Bets een lagere uitbetaling dan showweddenschappen, die betalen als het paard als eerste, tweede of derde eindigt. In tegenstelling tot win -weddenschappen, die uitbetalen wanneer het paard wint, bieden bedenken lagere uitbetalingen maar hogere kansen. Als je overweegt om op een paard te wedden, is het een goed idee om meer te leren over hoe ze allebei werken.

Plaats- en showweddenschappen zijn minder lucratief dan win -weddenschappen, maar ze bieden eenvoudige, betrouwbare manieren om uw paardenracing -gokervaring leuker te maken. Het beste deel van het plaatsen van een plaatsinzet op een paard is dat je een paard kunt kiezen dat op de eerste, tweede of derde plaats eindigt en je hele weddenschap terug krijgt als het in deze posities eindigt.

Exotische weddenschappen

Exotische weddenschappen op paarden zijn niet zo eenvoudig als traditionele weddenschappen, maar ze kunnen uitstekend rendement opleveren. Er zijn drie soorten exotische weddenschappen: exacta, trifecta en superfecta. Exacta’s vereisen dat een paard in exacte volgorde eindigt. Superfecta’s vereisen daarentegen dat het paard in de top vier posities eindigt.

Een ander type exotische weddenschap is de Quinella -weddenschap, waarvoor twee paarden in een race in een race in de bovenste twee posities moeten eindigen. Als beide paarden zich in de top twee posities bevinden, wint u. Je kunt ook weddenschappen plaatsen op beide paarden die in elke volgorde eindigen.

Inzet in boxen

Boxed weddenschappen op paarden zijn een geweldige manier om je winst te maximaliseren. Ze zijn vergelijkbaar met rechte exacta -weddenschappen, maar zijn flexibeler. Je plaatst een weddenschap op twee paarden en hoopt dat een van hen als eerste eindigt en de andere als tweede eindigt. Deze weddenschap vereist een minimale gok van twee dollar. U kunt ook een exact een doos met meerdere paarden plaatsen als u een hogere uitbetaling wilt.

Doosweddenschappen op paarden zijn een alternatief voor exotische weddenschappen. Deze weddenschappen zijn gestructureerd om alle mogelijke combinaties binnen een enkele race te dekken. Ze kunnen exacta-, trifecta- of superfecta -weddenschappen zijn.

Over het bord weddenschappen

Als je je kansen wilt vergroten om de race te winnen, kun je op meer dan één paard wedden. Een weddenschap die meerdere keren betaalt, staat bekend als een weddenschap over de hele linie, en het is een goede keuze voor diegenen die graag op veel verschillende races wedden. Het is echter belangrijk op te merken dat u niet op alle races kunt winnen en dat het mogelijk is om geld op deze strategie te verliezen.

Over de hele linie weddenschappen werken goed voor beginners omdat ze de complexiteit van gokken niet begrijpen voor winst. Ze zijn meer geïnteresseerd in de sensatie van het kijken naar de race dan in de mogelijkheid om te winnen. Bovendien geven novicen niet om de nieuwste tips voor handicipatie van paarden en willen gewoon genieten van de race.

Wilde gok

Het mooie van langdochter wedden op paarden is dat je een grote prijs kunt krijgen als je de kansen goed speelt. Het risico om geld te verliezen is echter ook erg hoog, dus het is belangrijk om uw longshots verstandig te kiezen. De meest voorkomende manier om geld te verliezen op longshots is door te wedden op paarden die niet als goede weddenschappen worden beschouwd. Als u bijvoorbeeld op een longshot wedt dat wordt vermeld op 100/1, verliest u waarschijnlijk geld.

Als je op zoek bent naar een edge -spel, kun je overwegen te wedden op paarden die over het hoofd zijn gezien door het publiek. Dit wordt een turn-back-hoek genoemd. Het is een goede manier om longshots te identificeren die door de meeste gokkers over het hoofd zijn gezien.

Scroll naar boven
Scroll naar top